Protectia datelor cu caracter personal

 

In conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, societatea SC Altius SRL este inregistratã ca operator de date cu caracter personal sub nr. 21416.

 

Accesarea site-ului si oferirea de date sau informatii cu caracter personal prin intermediul formularelor disponibile pe site-ul www.altius.ro si bifarea casutei „Sunt de acord cu termenii si conditiile siteului si cu prelucrarea datelor cu caracter personal”  constituie exprimarea expresa si fara echivoc a consimtamantului cu privire la prelucrarea de catre SC Altius SRL a datelor colectate in scopuri de marketing.

 

Completarea formularului de inscriere si bifarea casutei "Sunt de acord cu termenii si conditiile siteului si cu prelucrarea datelor cu caracter personal" constituie si consimtamantul expres al clientului ca datele sale personale sa fie stocate intr-o baza de date a SC Altius SRL. Toate datele mentionate de participant in formularul de inscriere, cat si cele rezultate in cursul participarii la programele derulate de SC Altius SRL sunt colectate si prelucrate de catre SC Altius SRL si vor putea fi folosite de catre SC Altius SRL si partenerii sai.

 

Prin completarea formularului de inscriere/inregistrare si bifarea casutei "Sunt de acord cu Termenii si Conditiile si cu prelucrarea datelor cu caracter personal" participantul incheie un contract cu SC Altius SRL, iar ambele parti considera termenii si conditiile enumerate ca fiind obligatorii pentru ele.

 

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, utilizatorul poate solicita o data pe an, cu titlu gratuit, confirmarea faptului ca datele sale sunt sau nu prelucrate, poate interveni asupra datelor transmise, poate formula opozitie impotriva prelucrarii datelor pentru motive intemeiate legate de situatia sa particulara. Persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, în numele operatorului sau al unui tert sau sa fie dezvaluite unor terti in asemenea scop.

 

Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorul beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, se poate adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la SC Altius SRL.

 

Societatea SC Altius SRL va fi instiintata in legatura cu orice modificare a datelor personale, telefonic, la adresa postala sau prin email.