Noutăți Altius

 
7 Noutăţi
 

Setează direcţie descendentă
 
 1. Data: 01.01.1970

  Oralade revine in portofoliul Altius!

     Începând din luna noiembrie a acestui an, ALTIUS readuce în România ORALADE® - soluția terapeutică de rehidratare și nutriție microenterală destinată câinilor și pisicilor, concepută de MACAHL ANIMAL HEALTH

  ORALADE® oferă medicilor veterinari soluția ideală pentru susținerea pacienților cu tulburări gastrointestinale acute, insuficiență renală cronică, precum și pentru recuperarea postoperatorie a acestora.

  Află mai mult »
 2. Data: 01.01.1970

  Oralade - Mai mult decat o simpla rehidratare!

  Începând din luna noiembrie a acestui an, ALTIUS readuce în România ORALADE® - soluția terapeutică de rehidratare și nutriție microenterală destinată câinilor și pisicilor, concepută de MACAHL ANIMAL HEALTH.

  ORALADE® oferă medicilor veterinari soluția ideală pentru susținerea pacienților cu tulburări gastrointestinale acute, insuficiență renală cronică, precum și pentru recuperarea postoperatorie a acestora.

  Prin formula sa unică, gata de utilizare, ORALADE®         poate fi folosit în condiții de

  siguranță încă din primele 24 de ore de la debutul afecțiunii, atât în clinică cât și acasă.

  Palatabilitatea ridicată și absorbția rapidă fac din ORALADE® un produs ușor de utilizat în cazul pacienților care nu beau sau nu mănâncă. Nutriția microenterală precoce contribuie la îmbunătățirea funcției gastrointestinale și la reducerea permeabilității intestinale, iar conținutul scăzut de fosfor și capacitatea de rehidratare a produselor sprijină funcția renală și recuperarea pacientului. Grație acestor caracteristici , ORALADE® realizează    tranziția optimă

  către hrana complexă, reducând astfel riscul complicațiilor viitoare.

  Formula  hidrolizată  este  hipoalergenică  și,  prin  urmare,  adecvată  și  pentru susținerea

  animalelor de companie cu alergii alimentare.

  Pentru  mai  multe  informații  legate  de  indicațiile  sau modul  de  utilizare  al produselor

  ORALADE® puteți contacta echipa de reprezentanți ALTIUS. 

  Află mai mult »
 3. Data: 01.01.1970

  Atopivet – o nouă soluţie în tratarea dermatitei atopice canine

    Problemele dermatologice reprezintă unul dintre principalele motive pentru care proprietarii de câini solicită consultul medicului veterinar. Pentru a veni în întâmpinarea acestora, Bioberica a lansat cel mai nou produs destinat sferei dermatologice: Atopivet® – produs inovativ destinat restabilirii şi menţinerii integrităţii barierei cutanate, în timpul sau consecutiv afecţiunilor ce afectează integritatea cutanată, precum dermatita atopică canină.

  Află mai mult »
 4. Data: 01.01.1970
 5. Data: 01.08.2013

  Vet Complex, angajamentul Virbac de a dezvolta nutritia animalelor de companie

  Formulare riguroasă
  Mulţumită unei echipe de medici veterinari şi de nutriţionişti, hrana uscată Virbac VET COMPLEX® este formulată respectînd cele mai recente standarde nutriţionale. Acesta este motivul pentru care, de exemplu, în fabricarea hranei VET COMPLEX® proteinele animale şi lipidele sunt întotdeauna preferate în defavoarea amidonului, pentru a satisface nevoile unei diete carnivore sau pentru care conţinutul în minerale şi oligoelemente este calculat cu acurateţe pentru prevenirea a numeroase afecţiuni (tulburări osteoarticulare şi de calciu, tulburări renale şi de fosfor, tulburări urinare şi de calciu-fosfor şi magneziu, rezistenţă la insulină şi la crom…).

  Află mai mult »
 6. Data: 31.07.2016

  Noi abordari in Dermatologie

  In luna iulie a acestui an, Altius impreuna cu partenerul sau Zoetis, au avut placerea de a lansa in Romania, produsul Apoquel (oclacitinib maleat), in cadrul unui eveniment de exceptie la care au participat medici veterinari din toate colturile tarii. Invitati ai evenimentului au fost Dr. Douglas DeBoer, DVM, DACVD, specialist de renume in domeniul dermatologiei veterinare și Dr. Michael Stegemann, Director Executiv al Grupului de Cercetare și Dezvoltare în Medicina Veterinară din cadrul Zoetis.

  Află mai mult »
 
7 Noutăţi
 

Setează direcţie descendentă