Monitorul de pacient VetSpecs VSM100

   
 
Data: 01.04.2013

Monitorul VSM100 a fost conceput pentru monitorizarea semnelor vitale şi determinarea ECG în sala de operaţie şi in timpul procedurilor de stomatologie.


* Capnografie mainstream


* Presiune sangvină non-invazivă


* ECG (cu sondă esofagiană sau clips-uri)


* Puls Oximetrie “Max Thru”


* Temperatura corporală


* Încălzire adaptativă a pacientului (opţional)


* Capnografie Micro-flowTM side-stream (opţional)


* ECG cu 6 canale (opţional)


Monitorul VetSpecs VSM100 salvează automat înregistrările de monitorizare, ECG-ul şi determinările presiunii sangvine pe o unitate flash USB. Aceste date pot fi revizuite apoi pe un calculator pentru analiză și imprimare (de exemplu: rapoarte chirurgicale)


Monitorizarea ventilaţiei cu capnografie


Capnografie digitală


Monitorul VSM100 oferă posibilitatea alegerii dintre capnografie mainstream sau capnografie micro-flow™ side-stream (opţional). Capnografia mainstream măsoară direct în interiorul căi respiratorii, în timp ce capnografia micro-flow™ side-stream extrage gaz (50 ml/minut) din calea respiratorie în monitor pentru măsurare.


Monitorizarea oxigenării cu pulsoximetrie


Senzorii pentru pulsoximetrie


Monitorul vine echipat standard cu 2 senzori SpO2 foarte sensibili (lingual şi pentru picior/deget). Senzorul pentru picior/deget este foarte util în monitorizarea intervenţiilor chirurgicale dentare şi în cavitatea orală.


Monitorizarea circulaţiei cu presiunea sangvină non-invazivă


Presiunea sangvină pletismografică de volum


Metoda pletismografică de volum foloseşte un manşon gonflabil pentru a bloca fluxul arterial şi o bandă cu senzor de presiune, pentru a sesiza pulsaţiile arteriale.


Un mod precis de a lucra chiar și pe animale de talie mică, cu rezultate foarte bune.


Monitorul VSM100 se livrează cu 6 manşoane de diferite dimensiuni şi o bandă cu senzor de puls, care se potriveşte la pisicile şi cainii de toate mărimile.


Monitorizarea ECG şi temperatură


Sondă esofagiană multiparametrică (PISICĂ/ CAINE)


Înregistrează ECG-ul, frecvenţa cardiac şi temperature corporală printr-o sondă esofagiană unică, care poate fi uşor introdusă în esofagul unui pacient anesteziat.


Datorită apropierii sale de inimă și a contactelor bine asigurate, sonda esofagiană
înregistrează un ECG fără interferențe, chiar și la cei mai mici pacienți.


Sondele esofagiene VetSpecs® sunt disponibile în două dimensiuni diferite, potrivite pentru caini si pisici de toate mărimile.


Încălzirea adaptativă a pacienţilor (Opţional)


Monitorul VSM100 are o saltea integrată de încălzire. Stratul de carbon conductiv din interiorul saltelei, generează căldură uniformă pe întreaga suprafaţă. Salteaua este alimentată de un curent continuu de joasă tensiune, pentru a crea condiţii de siguranţă. Are inclus un senzor termic care va opri automat curentul spre saltea, în momentul în care temperatura saltelei atinge valoarea setată din fabrică de 39 ºC (102° F). Cand temperatura pacientului este sub valoarea de 38°C (100.5°F), monitorul VSM100 porneşte automat încălzirea saltelei. Cînd temperatura pacientului ajunge la 38°C (100.5°F), VSM100 opreşte automat încălzirea saltelei. Conceput pentru utilizarea în domeniul veterinar, salteaua de încălzire este durabilă, rezistentă la apă, flexibilă şi compactă, cu un înveliş exterior robust, care este detașabil și lavabil.


ECG cu 6 canale (Opţional)


Monitorul VSM100 va comuta automat la modul ECG, cand se face determinarea ECG-ului, afisand patru canale ECG pe un ecran. VSM100 salvează automat şi continuu toate ECG-urile înregistrate pe USB flash drive şi pot fi revizuite pe calculatorul Dumneavoastră  cu software-ul VetSpecs® inclus. Aveți, de asemenea, posibilitatea de a imprima în format şi calitate de diagnostic standard cu o imprimantă de birou cu laser sau cu jet de cerneală, pe hartie normala.