Produse noi

 
8 Produs(e)
 

Setează direcţie descendentă
 
 1.  
   
   

  AeroKat - Dispozitiv de inhalare aerosoli pentru pisici

  Conform traditiei, Altius introduce pe piata din Romania cele mai noi produse pentru tratamentul si ingrijirea animalelor de companie.

  AeroKat este conceput ca un dispozitiv de inhalare pentru a administra medicatia cu aerosoli pisicilor cu astm, bronsita cronica sau rinita alergica.

   
   
   
 2.  
   
   

  Altius lanseaza Calmurofel® la Congresul National al Societatii Romane de Medicina Felina

  Altius lanseaza Calmurofel®, primul supliment alimentar cu o combinatie unica de ingrediente active pentru tratamentul cistitei idiopatice feline. Lansarea va avea loc pe 29 mai 2015, la Congresul National al Societatii Romane de Medicina Felina. In cadrul celei de-a treia sesiuni stiintifice (17:00-17:50), invitatul special Altius, Dr. Xavier Roura, va prezenta noutatile in materie de afectiuni ale tractului urinar inferior la pisici.
   
   
   
 3.  
   
   
 4.  
   
   

  Megaderm

  Megaderm este un supliment alimentar cu acizi graşi esenţiali, ce ajută la refacerea integrităţii cutanate şi la îmbunătăţirea calităţii blănii.

   
   
   
 5.  
   
   

  Monitorul de pacient VetSpecs VSM100

  Monitorul VSM100 a fost conceput pentru monitorizarea semnelor vitale şi determinarea ECG în sala de operaţie şi in timpul procedurilor de stomatologie.

   
   
   
 6.  
   
   

  Prac-tic - protectie impotriva capuselor si puricilor indiferent de vreme

  EXISTA UN ANTIPARAZITAR EXTERN CE ISI PASTREAZA EFICACITATEA CHIAR SI ATUNCI CAND CAINII INTRA IN CONTACT CU APA IN MOD REGULAT?

  DA, SE NUMESTE PRAC-TIC.

  Prac-tic a fost conceput special pentru a fi eficient Impotriva capuselor si puricilor, in ciuda contactelor repetate cu apa (ploaie, imbaiere, etc.).

   
   
   
 7.  
   
   
 8.  
   
   

  Virbac Vet Complex

  Gama Virbac Vet Complex este rezultatul a peste 40 de ani de experienta farmaceutica veterinara si a 20 de ani de experienta in nutritia animalelor de companie si in acelasi timp al crezului Virbac intr-o "sanatate animala completa".

   

   
   
   
 
8 Produs(e)
 

Setează direcţie descendentă