Noutăți Altius

 
5 Noutăţi
 

Setează direcţie descendentă
 
 1. Data: 01.01.1970

  Atopivet – o nouă soluţie în tratarea dermatitei atopice canine

  Problemele dermatologice reprezintă unul dintre principalele motive pentru care proprietarii de câini solicită consultul medicului veterinar. Pentru a veni în întâmpinarea acestora, Bioberica a lansat cel mai nou produs destinat sferei dermatologice: Atopivet® – produs inovativ destinat restabilirii şi menţinerii integrităţii barierei cutanate, în timpul sau consecutiv afecţiunilor ce afectează integritatea cutanată, precum dermatita atopică canină.

  Beneficiile Atopivet® în tratarea dermatitei atopice canine rezultă din formula inovativă şi complexă a produsului, acesta acţionând multidirecţional, atât asupra structurii dermului, cât şi asupra sistemului imun.

  Atopivet® vine în structura sa cu două tehnologii noi: Nucleoforce® - combinaţie unică de nucleotide, monomeri ai acizilor nucleici – cu rol în activarea procesului de reparare a plăgilor şi Dermial® - sursă de acid hialuronic – ce asigură reducerea pierderii de apă transepidermice, corectând gradul de deshidratare cutanată. Acţiunea acestora se completează prin prezenţa acizilor graşi ω3 (EPA) ce contribuie la diminuarea proceselor inflamatorii şi a acizilor grasi ω6 (GLA) ce asigură reluarea funcţiei de barieră a stratului lipidic cutanat. Zincul conţinut în structura Atopivet® acţionează asupra metabolismului celular al pielii, restabilindu-l, iar vitamina E asigură reducerea semnelor clinice asociate dermatitei.

  Atopivet® este acum disponibil în doua forme de prezentare, cutii cu 60 şi respectiv 180 capsule gelatinoase moi, uşor de administrat.

  Află mai mult »
 2. Data: 01.01.1970
 3. Data: 01.08.2013

  Vet Complex, angajamentul Virbac de a dezvolta nutritia animalelor de companie

  Formulare riguroasă
  Mulţumită unei echipe de medici veterinari şi de nutriţionişti, hrana uscată Virbac VET COMPLEX® este formulată respectînd cele mai recente standarde nutriţionale. Acesta este motivul pentru care, de exemplu, în fabricarea hranei VET COMPLEX® proteinele animale şi lipidele sunt întotdeauna preferate în defavoarea amidonului, pentru a satisface nevoile unei diete carnivore sau pentru care conţinutul în minerale şi oligoelemente este calculat cu acurateţe pentru prevenirea a numeroase afecţiuni (tulburări osteoarticulare şi de calciu, tulburări renale şi de fosfor, tulburări urinare şi de calciu-fosfor şi magneziu, rezistenţă la insulină şi la crom…).

  Află mai mult »
 4. Data: 31.07.2016

  Noi abordari in Dermatologie

  In luna iulie a acestui an, Altius impreuna cu partenerul sau Zoetis, au avut placerea de a lansa in Romania, produsul Apoquel (oclacitinib maleat), in cadrul unui eveniment de exceptie la care au participat medici veterinari din toate colturile tarii. Invitati ai evenimentului au fost Dr. Douglas DeBoer, DVM, DACVD, specialist de renume in domeniul dermatologiei veterinare și Dr. Michael Stegemann, Director Executiv al Grupului de Cercetare și Dezvoltare în Medicina Veterinară din cadrul Zoetis.

  Află mai mult »
 
5 Noutăţi
 

Setează direcţie descendentă