Bine ati venit!

Sanatate! Da, e o formula mai neobisnuita pentru a incepe o propozitie. Dar in cazul nostru e potrivita de fapt. Pentru ca asta urmarim prin ceea ce facem: sanatatea. In primul rand a animalelor pentru care lucram indirect dar si a business-urilor din spatele lor. Aici, pe site, veti gasi mai multe informatii despre ce anume e in spatele acestei viziuni si cum anume o punem in practica prin munca noastra de fiecare zi.

 • ALLERDERM® Spot-On - Inovatie in tratamentul de reparare a barierei

  Inovaţie în tratamentul topic de reparare a barierei

  Disfuncţiile barierei epidermale au fost considerate mult timp ca fiind factori participanţi la patogeneza dermatitei atopice canine. Noile descoperiri indică bariera epidermală deteriorată ca o cauză primară, care permite penetrarea de alergeni şi alţi antigeni, care declanşează apoi inflamaţia si reacţii improprii în straturile de bază ale pielii. Acum exista un nou mod de a ajuta la refacerea "zidurilor" epidermale deteriorate şi de a proteja pacienţii dumneavoastră.

  Află mai mult »
 • Atopivet – o nouă soluţie în tratarea dermatitei atopice canine

    Problemele dermatologice reprezintă unul dintre principalele motive pentru care proprietarii de câini solicită consultul medicului veterinar. Pentru a veni în întâmpinarea acestora, Bioberica a lansat cel mai nou produs destinat sferei dermatologice: Atopivet® – produs inovativ destinat restabilirii şi menţinerii integrităţii barierei cutanate, în timpul sau consecutiv afecţiunilor ce afectează integritatea cutanată, precum dermatita atopică canină.

  Află mai mult »
 • Oralade revine in portofoliul Altius!

     Începând din luna noiembrie a acestui an, ALTIUS readuce în România ORALADE® - soluția terapeutică de rehidratare și nutriție microenterală destinată câinilor și pisicilor, concepută de MACAHL ANIMAL HEALTH

  ORALADE® oferă medicilor veterinari soluția ideală pentru susținerea pacienților cu tulburări gastrointestinale acute, insuficiență renală cronică, precum și pentru recuperarea postoperatorie a acestora.

  Află mai mult »