Seminar pe teme de patologie si nutritie a taurinelor

   
Data: 01.06.2011

In perioada 31.05.2011 - 01.06.2011, Altius a organizat Seminarul pe teme de patologie si nutritie a taurinelor.


Orasele gazda au fost de aceasta data Iasi, pentru prima zi a evenimentului - 31.05.2011, si Bucuresti, pentru cea de-a doua zi - 01.06.2011.


Invitatul special al evenimentului a fost Dr. Patrick james Gordon, DVM,  MA VetMB CertCHP MRCVS Shepton Veterinary Group, Shepton Mallet - Anglia.


Cei peste 40 de participanti au fost informati cu privire la cele mai recente informatii descoperite in domeniu si la cele mai noi produse destinate speciei.


Dr. Patrick James Gordon a dezvaluit rezultatele celor mai recente studii efectuate cu privire la sanatatea vacilor aflate la inceputul perioadei de lactatie. Printre subiectele atinse se mai numara: Probleme legate de scaderea ratelor de conceptie si Probleme legate de fertilitate, fiecare dintre acestea primind solutii de combatere si prevenire.


Pe langa reperele informationale utile pe care le-au oferit, partenerii evenimentului - Hypred, Lallemand si Virbac - au venit cu ultimele noutati in materie de tratamente medicamentoase, modalitati de abordare ,tratare si prevenire a unora dintre cele mai comune boli cu care se confrunta crescatorii in momentul actual.


Agenda evenimentului.


Agenda evenimentului din Iasi.