Aniversare 15 ani

   
Data: 01.09.2014

Luna Septembrie a anului 2014 marcheaza implinirea a 15 ani de la infiintarea companiei Altius.


15 ani inseamna mult, deoarece au fost 15 ani intensi. 
Iti multumim in primul rand tie, ca prieten al companiei noastre, pentru increderea acordata de-a lungul acestor ani.
Oamenii spun ca trebuie sa ai o mare pasiune pentru ceea ce faci si este foarte adevarat deoarece este atat de greu, incat daca un lucru nu se face cu pasiune, orice persoana rationala ar renunta. Este cu adevarat greu si trebuie sa o faci pe o perioada lunga de timp, deci daca nu iubesti lucrul respectiv, daca nu te distrezi punandu-l in practica, vei renunta. Si asta li se intampla celor mai multi oameni.
Daca te uiti la cei care au avut succes in ochii societatii si la cei care nu, de cele mai multe ori celor care au reusit, le-a placut ceea ce fac astfel incat au putut persevera atunci cand a devenit foarte greu.
Sunt multe ore de munca si multe griji pe care ti le faci in mod constant. Trebuie sa iubesti ceea ce faci, sa ai pasiune. Recunoastem pasiunea in tot ceea ce facem si o recunoastem si in tine.Implicarea, evolutia si transparenta sunt elementele de baza ale increderii tale in compania noastra, iar in acest moment, ele reprezinta o promisiune pentru urmatorii 15 ani.Iti suntem recunoscatori pentru ca alegi zi de zi sa construiesti alaturi de noi viitorul medicinei veterinare romanesti.Iti multumim din suflet pentru increderea pe care ne-ai acordat-o in acesti 15 ani incredibili! 

Echipa Altius