AMVAC 2013

   
Data: 04.11.2013

Cea de-a VIII editie a Congresului National al Asociatiei Medicilor Veterinari pentru Animale de Companie s-a desfasurat in perioada 30 octombrie - 2 noiembrie 2013, in aceeasi locatie cu care v-ati obisnuit, Casinoul din Sinaia.


Conceptul abordat de Altius pentru standul expozitional din cadrul congresului a fost unul cu totul nou, servind 100% ca spatiu de socializare. 


Dr. Andrei Timen, membru al echipei de organizare a congresului, declara:


"Dragi colegi,


s-a încheiat ediția a VIII-a a Congresului AMVAC. Din numărul total de 1266 participanți, prezența a 805 medici veterinari înregistrați demonstrează interesul permanent în pregătirea continuă la cel mai înalt nivel.


Expoziția AMVAC 2013 certifică sprijinul companiilor de profil în dezvoltarea unui parteneriat real, direct cu medicul veterinar practician.


Mulțumim participanților la conferințe, lectorilor, partenerilor și sponsorilor AMVAC care au contribuit decisiv în reușita evenimentului.


Mulțumesc echipei de organizare și studenților care au depus eforturi considerabile pentru a asigura condiții optime în desfășurarea congresului.


AMVAC s-a născut ca un vis frumos, s-a dezvoltat ca o asociație profesională și datorită dumneavoastră tuturor a devenit o COMUNITATE.


Vă mulțumim și vă asigurăm de respectul și considerația noastră.


Andrei Timen"