Valori

Valorile care ne ghideaza munca sunt inovatia, implicarea, prestanta si transparenta.

 • Inovatia

  Pentru noi e esential sa fim in contact cu tot ce e nou in domeniu si sa ne actualizam in permanenta portofoliul. Cautam mereu modalitati de a obtine cele mai bune produse ale celor mai puternici producatori. Atat timp cat in ziua de astazi un medicament de calitate poate salva sau imbunatati viata unui animal, e de datoria noastra sa stim care este acela, cum il putem avea in portofoliu si cum trebuie folosit.

  Cautam modalitati diferite de a aborda piata: pe langa distributia propriu-zisa de produse, serviciile noastre de asistenta acopera o gama larga de arii. Este una dintre dovezile ca ne tratam clientii ca pe niste adevarati parteneri, nu doar niste simpli utilizatori de produse.

 • Implicare

  Daca vrei ca ceva sa iasa bine, trebuie sa te implici. Sa-ti asumi pe deplin ce ai de facut. Asa ca prin toata munca noastra incercam sa le fie cat mai bine animalelor care benficiaza de produsele si serviciile noastre. Daca animalelor le va fi bine atunci le va fi bine si clientilor nostri.

  Preocuparea noastra pentru prosperitatea afacerilor partenerilor cu care lucram merge dincolo de oferirea celor mai bune produse. Incercam mereu sa ne punem in locul clientilor nostri, sa intelegem exact care le sunt nevoile si asteptarile. De aceea solutiile noastre sunt adaptate si optimizate pentru fiecare partener cu care lucram.

 • Transparenta

  Cand oferim ceva, fie ca e vorba de un produs sau un serviciu ne asiguram ca beneficiarul stie exact ce anume primeste.

  Credem ca onestitatea e o valoare umana inainte de a fi una de business. Iar daca vrei ca oamenii sa aiba incredere in tine, e important sa faci lucrurile la vedere. Operatiunile intre noi si clientii nostri vor fi intotdeauna clare si transparente.

 • Prestanta

  Lucram cu cele mai bune produse si ne asiguram ca lucram si cu cei mai buni specialisti. Cand e vorba despre sanatate, nu e loc de mai putin.

  Alegem sa aducem in tara diverse publicatii, lucrari si specialisti importanti, pentru a facilita accesul clientilor nostri la informatii relevante. La fel cum facem, in general, efoturi pentru profesionalizarea mediului in care lucram, fara a fi interesati exclusiv de latura comerciala. Pur si simplu asa suntem noi.